Social Storyteller Kevin

Kevin Muse, 24 jaar.
Deed in 2018 mee met de training Social Storytellers in Nairobi, Kenia. Bovendien was hij een van de hoofdpersonen in het televisieprogramma Metterdaad Kenia (NPO 2). 

wie zijn wij?

Iedereen doet ertoe. Elk verhaal telt. Wij zijn Social Storytellers, een sociale onderneming. Wij empoweren mensen die weer mee willen doen op de arbeidsmarkt. Dat doen we met trainingen in storytelling en met krachtige video’s voor het vertellen van je organisatieverhaal.

We leren onze kandidaten, de Social Storytellers, hoe zij de verhalen van organisaties kunnen vertellen door het gebruik van video, foto en tekst. De Social Storytellers zijn een tikkie anders, hebben lef, zijn ondernemend en rebels. Dit zie je terug in onze producties!

Opdracht: Voice over

Opdracht: Voice Over

“Voor het filmproject van de Civic Engagement Alliance produceerde ik de Voice Over. Dit was een uitdaging omdat ik een stille plek moest zien te vinden. Uiteindelijk heb ik de voice over gedaan in een ruimte voor opslag. Een flinke uitdaging, maar ik hoop dat dit een mooie start is voor nieuwe opdrachten.”

Wat ik vond van de opdracht

wat ik vond van de opdracht

“Ik vond de opdracht echt heel gaaf. Ten eerste, omdat ik mijzelf een filmmaker voel. Dus de opdracht paste echt bij mij. En bovendien vind ik het super om mijn stem te gebruiken voor producties die vertellenn over het empoweren van mensen.”

Wat ik heb geleerd

Wat ik heb geleerd

“Ik heb geleerd om mijn stem op verschillende manier te gebruiken voor het uitleggen van bepaalde dingen in een film.”

Wat wil ik er mee

Wat wil ik er mee

“Het lijkt me fantastisch als ik in de toekomst meer Voice Overs kan doen. Bijvoorbeeld voor grappige films. Dat lijkt me echt heel cool.”

Bekijk hier het televisie
programma Metterdaad NPO2

Bekijk hier de film CEA Lobbying for skills van Edukans

volg de impact

Contact

Stuur ons een email!

Of bel ons:
Bel naar | Edwin Bakker
Bel naar | Hester Pronk