video impact

training

unieke video’s voor

Online lespakket

Voor de organisatie Edukans creëerden Social Storytellers de video content van een online video training Lifeskills. Het unieke hieraan was de betrokkenheid en uitvoering van deze video’s door lokale jongeren. Hierdoor kan het lespakket worden voorzien van herkenbare situaties en voorbeelden waardoor het leereffect wordt vergroot.

impact op de deelnemers

Dit project in Kenia bij Nairobits heeft zijn vruchten afgeworpen. Wil je weten wat de deelnemers er van vonden? Bekijk de onderstaande vlogs van Ken, Barack en Audrey.

werkwijze voor unieke videos

Door lokale jongeren te betrekken bij de video content creatie, wordt het online lespakket Lifeskills voorzien van unieke, herkenbare en eigentijdse social video’s.

k

Brainstorm

Alle deelnemers kregen de opdracht om samen als redactie een tiental video’s te produceren voor het online lespakket. Dit leverde al snel unieke, herkenbbare en eigentijdse onderwerpen op.

Storyboard

Alle social video’s werden voorzien van teksten en beelden. Op deze manier ontstond het scenario; de basis voor het film- en montage proces.

Social video's

Deelnemers zelf acteerden of vervulden diverse rollen voor en achter de camera. Op deze manier werden alle scenario’s gefilmd, gemonteerd en uiteindelijk digitaal opgeleverd.

Videos

jongeren

teams

Dagen

volg de impact

Contact

Stuur ons een email!

Of bel ons:
Bel naar | Edwin Bakker
Bel naar | Hester Pronk